14 Ağustos 2007 Salı

Sevgili blog, bu akşam ben gider. Yaz okulu diye yakındım durdum ve işte bitti bugün. Ama ben de bittim. Sınav dönemlerimin olmazsa olmazı miğde ağrılarım tuttu yine. Midem çok bulanıyo. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Yarın nasıl yolculuk yapacağım onu da bilmiyorum. Ay ne sorunlu bi insan oldum ben bu aralar ya.

8 yorum:

DRNEFES dedi ki...

ne güsell işte tebrik edereim canım..ne güzel bitmiş gitmişş dursun artık miiden..at dertleri üstünden yaa..tatil şimdi başlıyor asıll

Adsız dedi ki...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Erkin dedi ki...

Geçmiş olsun, birde ben şu büyük sınavdan geçsem :)

Bri; dedi ki...

tebriklerrrr yaz okulu nedirki gelir geçerrr ve görüldüğü üzere geçmişte..şimdi mide ağrısızamanı değil tatil zamanıı

Bri; dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
biricik dedi ki...

menapoz abla; evet çok güzel bitti gitti. Midem de geçti şükür. Haklısın şimdi tatil zamanı...


camiseta personalizada; keşke türkçe yazsaydın. Yinede teşekkürler.


erkin; teşekkür ederim. Neymiş bakalım senin büyük sınavın. İnşallah geçersin. Rabbim yardımcın olsun.


bridget jones; aynen dediğin gibi. Yazokulu da geldi ve geçti.Neler kazandırdı neleri götürdü tabi o tartışılır. Evet şimdi tatil zamanı. Hepimize iyi tatiler.


yorumunu silen sayın arkadaşım;
yazımı okumuşsun, zahmet edip yorum bile yazmışşın, bari dursaydı da okusaydım. Neysi yinede sağol. Gizemli de olmuş böyle ben şimdi merak ederim kim olduğunu;)

Sunshine dedi ki...

kız net var orda biliyoz, niye yazmıyon sen bakim...
e yaz artık bişiler ama olmuyo böle

biricik dedi ki...

sunshine; cancan ya doğru söylüyosun net var ama yazacak vakit olmuyo ki burda. Ya da ben yazmak istemiyorum, bilmiyorum. Kaç defa açtım yazmak için ama gitmedi elim klavyeye, yazacak kelime bulamadım sanki. Bilmiyorum işte yazmadım. Ama bak geldim işte bıkarsın yazlarımı okumaktan artık.